Recept

Linguine alla bergamasca

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met heerlijk krokant spek.

bereiding
  1. 1

    Breng water tot aan het kookpunt en kook de linguine gaar volgens de verpakking.

  2. 2

    Bak ondertussen de plakjes pancetta 2 minuten per kant in een pan tot ze krokant zijn. Voeg daarna de boter en salie toe en bak 1 minuut tot de salie krokant is.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng hem met de pancetta, boter en salie op een middelhoog vuur.

  4. 4

    Nu alleen nog kruiden met peper en afwerken met Parmezaanse kaas, en je hebt een supermakkelijk én typisch Italiaans gerechtje boordevol heerlijke smaken op tafel getoverd. Buon appetito!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Linguine alla bergamasca

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!