Kalfslapjes alla Milanese met Italiaanse tomatensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfslapjes alla Milanese met Italiaanse tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze kalfslapjes alla Milanese zijn een echte klassieker... En terecht! Niets mis met tomaten in blik overigens. Laat ze lang genoeg sudderen en ze geven al hun zongerijpte smaak vrij.

 

bereiding
  1. 1

    Maak de saus. Pel en snipper de knoflook en fruit aan in de olijfolie. Voeg de tomaten uit blik en de pasta van zongedroogde tomaten toe.

  2. 2

    Voeg de oregano, de tijm, de balsamicoazijn en het oud brood toe. Dek af en laat 2 uur sudderen op een zacht vuurtje. Mix de saus fijn en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook de pasta gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Paneer de kalfslapjes. Wentel ze eerst door de bloem, dan door het losgeklopte eiwit en ten slotte door een mengeling van de panko en de parmezaan. Bak de kalfslapjes in ruim wat olijfolie. Serveer met de pasta en de tomatensaus. Werk af met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de saus. Pel en snipper de knoflook en fruit aan in de olijfolie. Voeg de tomaten uit blik en de pasta van zongedroogde tomaten toe.

  2. 2

    Voeg de oregano, de tijm, de balsamicoazijn en het oud brood toe. Dek af en laat 2 uur sudderen op een zacht vuurtje. Mix de saus fijn en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook de pasta gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Paneer de kalfslapjes. Wentel ze eerst door de bloem, dan door het losgeklopte eiwit en ten slotte door een mengeling van de panko en de parmezaan. Bak de kalfslapjes in ruim wat olijfolie. Serveer met de pasta en de tomatensaus. Werk af met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.