Recept

Gevulde omelet met asperges,peultjes en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de asperges en peultjes beetgaar in lichtgezouten water en laat ze even uitlekken.

  2. 2

    Schep de groenten, de feta en de ham snel onder elkaar en hou warm.

  3. 3

    Bak ondertussen in een klein beetje boter 4 omeletten van de losgeklopte eieren en breng op smaak met zwarte peper (zout hoeft niet, de fetakaas en ham smaken al zout).

  4. 4

    Verdeel de vulling over de omeletten en werk af met tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde omelet met asperges,peultjes en ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Kook de asperges en peultjes beetgaar in lichtgezouten water en laat ze even uitlekken.

  2. 2

    Schep de groenten, de feta en de ham snel onder elkaar en hou warm.

  3. 3

    Bak ondertussen in een klein beetje boter 4 omeletten van de losgeklopte eieren en breng op smaak met zwarte peper (zout hoeft niet, de fetakaas en ham smaken al zout).

  4. 4

    Verdeel de vulling over de omeletten en werk af met tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!