Lasagnette rustiche
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lasagnette rustiche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de prei, snij ’m in dunne ringen. Maak de paddenstoelen schoon, snij ze eventueel in partjes.

  2. 2

    Fruit de knoflook, prei, champignons en tijm in boter tot ze zacht zijn. Voeg de room en parmezaan toe en laat inkoken.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar een beetje kookvocht.

  4. 4

    Meng de pasta met de saus, voeg eventueel nog een beetje kookvocht toe. Kruid met peper.

  5. 5

    Verdeel over de borden, werk af met wat verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de prei, snij ’m in dunne ringen. Maak de paddenstoelen schoon, snij ze eventueel in partjes.

  2. 2

    Fruit de knoflook, prei, champignons en tijm in boter tot ze zacht zijn. Voeg de room en parmezaan toe en laat inkoken.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar een beetje kookvocht.

  4. 4

    Meng de pasta met de saus, voeg eventueel nog een beetje kookvocht toe. Kruid met peper.

  5. 5

    Verdeel over de borden, werk af met wat verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.