Tomatentaart met dragon en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomatentaart met dragon en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met de ricotta en breng op smaak met peper, zout en dragon. Verdeel de tomaten en de geitenkaas over de taartbodem en schenk het eimengsel erover. Bak de tomatentaart goudbruin gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los met de ricotta en breng op smaak met peper, zout en dragon. Verdeel de tomaten en de geitenkaas over de taartbodem en schenk het eimengsel erover. Bak de tomatentaart goudbruin gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.