• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quiche met witte pens en abrikozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een bodem van bladerdeeg

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de abrikozen uitlekken. Snij elke halve abrikoos nog eens in twee gelijke stukken. Snij de pensen in plakjes.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg op bakpapier in een rechthoekige bakvorm. Druk de randen wat aan.

  3. 3

    Bak de pensen kort aan beide kanten in een beetje olijfolie. Schik ze afwisselend met de abrikozen op het deeg. Bestrijk de randen met eierdooier. Zet 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Rooster de amandelschilfers zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Strooi ze over de quiche. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de abrikozen uitlekken. Snij elke halve abrikoos nog eens in twee gelijke stukken. Snij de pensen in plakjes.

  2. 2

    Leg het bladerdeeg op bakpapier in een rechthoekige bakvorm. Druk de randen wat aan.

  3. 3

    Bak de pensen kort aan beide kanten in een beetje olijfolie. Schik ze afwisselend met de abrikozen op het deeg. Bestrijk de randen met eierdooier. Zet 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Rooster de amandelschilfers zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag. Strooi ze over de quiche. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.