Recept

Tagliatelle met pancetta en boontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze 2 minuten. Laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.

  2. 2

    Pel de uien. Snij ze doormidden en vervolgens in fijne halve ringen.

  3. 3

    Snij de pancetta in reepjes. Verhit 1 kl olie en bak de pancetta knapperig. Haal ze uit de pan en hou ze even apart.

  4. 4

    Fruit de uien glazig in dezelfde pan. Voeg de boontjes en de groentebouillon toe. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten zacht sudderen.

  5. 5

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en meng ze, met de reepjes pancetta, meteen door de groentesaus.

  6. 6

    Werk af met parmezaankrullen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met pancetta en boontjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!