Tagliatelle met pancetta en boontjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliatelle met pancetta en boontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze 2 minuten. Laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.

  2. 2

    Pel de uien. Snij ze doormidden en vervolgens in fijne halve ringen.

  3. 3

    Snij de pancetta in reepjes. Verhit 1 kl olie en bak de pancetta knapperig. Haal ze uit de pan en hou ze even apart.

  4. 4

    Fruit de uien glazig in dezelfde pan. Voeg de boontjes en de groentebouillon toe. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten zacht sudderen.

  5. 5

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en meng ze, met de reepjes pancetta, meteen door de groentesaus.

  6. 6

    Werk af met parmezaankrullen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze 2 minuten. Laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.

  2. 2

    Pel de uien. Snij ze doormidden en vervolgens in fijne halve ringen.

  3. 3

    Snij de pancetta in reepjes. Verhit 1 kl olie en bak de pancetta knapperig. Haal ze uit de pan en hou ze even apart.

  4. 4

    Fruit de uien glazig in dezelfde pan. Voeg de boontjes en de groentebouillon toe. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten zacht sudderen.

  5. 5

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en meng ze, met de reepjes pancetta, meteen door de groentesaus.

  6. 6

    Werk af met parmezaankrullen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.