Panna cotta van yoghurt, citroen en passievrucht
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panna cotta van yoghurt, citroen en passievrucht

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Breng 250 ml lightroom aan de kook met 2 el suiker of 1 tl stevia,rasp van 1 citroen en de zaadjes van 1 vanillestokje. Roer tot de suiker is opgelost en zet het vuur uit. Week 2 gelatineblaadjes in koud water, knijp uit en los op in het warme sap van 1 citroen. Roer tot de gelatine is opgelost en meng onder de room. Roer onder 250 g magere yoghurt en giet in potjes. Laat 3 uur opstijven. Keer de potjes om en lepel er 4 passievruchten over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng 250 ml lightroom aan de kook met 2 el suiker of 1 tl stevia,rasp van 1 citroen en de zaadjes van 1 vanillestokje. Roer tot de suiker is opgelost en zet het vuur uit. Week 2 gelatineblaadjes in koud water, knijp uit en los op in het warme sap van 1 citroen. Roer tot de gelatine is opgelost en meng onder de room. Roer onder 250 g magere yoghurt en giet in potjes. Laat 3 uur opstijven. Keer de potjes om en lepel er 4 passievruchten over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.