Bisque van grijze garnaal
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bisque van grijze garnaal

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Elegant soepje

bereiding
  1. 1

    Pel 200 g van de garnalen. Snipper de ui en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Doe er de tomatenpuree, peterselie, tijm en laurier bij. Laat even stoven.

  2. 2

    Doe er de pastis, saffraan, wat cayennepeper, de restanten van de gepelde garnalen en de 400 g ongepelde garnalen bij. Schenk er een scheutje water over, dek af en laat 20 minuten zachtjes garen.

  3. 3

    Mix de soep en doe ze door een zeef. Warm ze weer op en bind eventueel met wat maïszetmeel. Doe er de room bij en garneer met de gepelde garnalen en nog een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel 200 g van de garnalen. Snipper de ui en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Doe er de tomatenpuree, peterselie, tijm en laurier bij. Laat even stoven.

  2. 2

    Doe er de pastis, saffraan, wat cayennepeper, de restanten van de gepelde garnalen en de 400 g ongepelde garnalen bij. Schenk er een scheutje water over, dek af en laat 20 minuten zachtjes garen.

  3. 3

    Mix de soep en doe ze door een zeef. Warm ze weer op en bind eventueel met wat maïszetmeel. Doe er de room bij en garneer met de gepelde garnalen en nog een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.