Mosselen met een kaaskorstje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mosselen met een kaaskorstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met frisse peterselie.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de peterselie en knoflook fijn in een hakmolentje. Voeg de panko en parmezaan toe, en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Voeg zoveel olijfolie toe tot je een kruimelige pasta krijgt.

  3. 3

    Stoom de mosselen open, ze hoeven niet volledig gaar te zijn. Maak ze open en verwijder de bovenste schelp.

  4. 4

    Verdeel de peterseliecrumble over de mosselen en leg ze in een ovenschaal. Bak 10 minuten in de oven of tot de crumble mooi goudbruin gekleurd is. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de peterselie en knoflook fijn in een hakmolentje. Voeg de panko en parmezaan toe, en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Voeg zoveel olijfolie toe tot je een kruimelige pasta krijgt.

  3. 3

    Stoom de mosselen open, ze hoeven niet volledig gaar te zijn. Maak ze open en verwijder de bovenste schelp.

  4. 4

    Verdeel de peterseliecrumble over de mosselen en leg ze in een ovenschaal. Bak 10 minuten in de oven of tot de crumble mooi goudbruin gekleurd is. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.