Salade met maïsblini's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met maïsblini's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwijder de buitenste bladeren en het ‘hooi’ van de maïskolven. Kook ze 10 minuten in gezouten water. Snij dan de maïs van de kolven: zet ze rechtop voor je op een snijplank, snij van boven naar beneden en ga zo volledig rond. Mix in een kom de bloem met het maïszetmeel, het bakpoeder, het zout, de melk, de eieren en het komijnpoeder. Voeg 3/4 van de maïskorrels toe. Verhit wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak grote pannenkoeken. Snij er met een uitsteekvorm rondjes uit. Snij de Romeinse sla fijn en meng met de rest van de maïs, de avocadoreepjes, de rode-uiringen, de jalapeño’s en de koriander. Breng op smaak met olijfolie en limoensap. Serveer met de blini’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwijder de buitenste bladeren en het ‘hooi’ van de maïskolven. Kook ze 10 minuten in gezouten water. Snij dan de maïs van de kolven: zet ze rechtop voor je op een snijplank, snij van boven naar beneden en ga zo volledig rond. Mix in een kom de bloem met het maïszetmeel, het bakpoeder, het zout, de melk, de eieren en het komijnpoeder. Voeg 3/4 van de maïskorrels toe. Verhit wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak grote pannenkoeken. Snij er met een uitsteekvorm rondjes uit. Snij de Romeinse sla fijn en meng met de rest van de maïs, de avocadoreepjes, de rode-uiringen, de jalapeño’s en de koriander. Breng op smaak met olijfolie en limoensap. Serveer met de blini’s.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.