Kabeljauw met chorizo en salieboter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauw met chorizo en salieboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met Italiaanse gnocchi

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de kabeljauw in 4 porties. Snij de chorizo in fijne plakjes. Snipper de salieblaadjes.

  2. 2

    Kruid de visfilets met peper en zout. Bak 1 minuut aan elke kant, in 1 el boter.

  3. 3

    Leg de vis op bakpapier op een ovenplaat. Verdeel de chorizo over de vis. Zet ongeveer 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Laat de rest van de boter smelten. Doe er de salie bij. Laat 4 minuten heel zachtjes sudderen. Neem van het vuur af en laat nog 3 minuten trekken. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Kook ondertussen de gnocchi in gezouten water. Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven.

  6. 6

    Schik de kabeljauw en de gnocchi op voorverwarmde borden. Lepel er wat botersaus bij en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de kabeljauw in 4 porties. Snij de chorizo in fijne plakjes. Snipper de salieblaadjes.

  2. 2

    Kruid de visfilets met peper en zout. Bak 1 minuut aan elke kant, in 1 el boter.

  3. 3

    Leg de vis op bakpapier op een ovenplaat. Verdeel de chorizo over de vis. Zet ongeveer 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Laat de rest van de boter smelten. Doe er de salie bij. Laat 4 minuten heel zachtjes sudderen. Neem van het vuur af en laat nog 3 minuten trekken. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Kook ondertussen de gnocchi in gezouten water. Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven.

  6. 6

    Schik de kabeljauw en de gnocchi op voorverwarmde borden. Lepel er wat botersaus bij en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.