Rolletjes met boursin en ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rolletjes met boursin en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Presenteer het feestelijk

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Klop de eieren los met de bloem, een snuifje peper en zout. Schenk er in een straaltje de melk bij. Roer tot een glad beslag.

  2. 2

    Bak in een grote koekenpan, in boter of olie, flinterdunne flensjes. Laat ze een beetje afkoelen.

  3. 3

    Bestrijk elk flensje met een dun laagje kruidenkaas. Leg er en een of twee plak rauwe rauwe ham op, zodat het flesje helemaal bedekt is.

  4. 4

    Rol zo stevig mogelijk op en wikkel de rolletjes in plastic folie. Leg ze ten minste 1 uur in de koelkast.

  5. 5

    Snij met een vlijmscherp mes de rolletjes in plakjes van 2 cm dik.

  6. 6

    Serveer op kamertemperatuur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Klop de eieren los met de bloem, een snuifje peper en zout. Schenk er in een straaltje de melk bij. Roer tot een glad beslag.

  2. 2

    Bak in een grote koekenpan, in boter of olie, flinterdunne flensjes. Laat ze een beetje afkoelen.

  3. 3

    Bestrijk elk flensje met een dun laagje kruidenkaas. Leg er en een of twee plak rauwe rauwe ham op, zodat het flesje helemaal bedekt is.

  4. 4

    Rol zo stevig mogelijk op en wikkel de rolletjes in plastic folie. Leg ze ten minste 1 uur in de koelkast.

  5. 5

    Snij met een vlijmscherp mes de rolletjes in plakjes van 2 cm dik.

  6. 6

    Serveer op kamertemperatuur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.