Recept

Rolletjes met boursin en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Presenteer het feestelijk

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Klop de eieren los met de bloem, een snuifje peper en zout. Schenk er in een straaltje de melk bij. Roer tot een glad beslag.

  2. 2

    Bak in een grote koekenpan, in boter of olie, flinterdunne flensjes. Laat ze een beetje afkoelen.

  3. 3

    Bestrijk elk flensje met een dun laagje kruidenkaas. Leg er en een of twee plak rauwe rauwe ham op, zodat het flesje helemaal bedekt is.

  4. 4

    Rol zo stevig mogelijk op en wikkel de rolletjes in plastic folie. Leg ze ten minste 1 uur in de koelkast.

  5. 5

    Snij met een vlijmscherp mes de rolletjes in plakjes van 2 cm dik.

  6. 6

    Serveer op kamertemperatuur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rolletjes met boursin en ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!