Recept

Tajine met aardappelen, citroen en witte vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook vis is heerlijk uit de tajine!

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en snij in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

  2. 2

    Verdeel de bloemkool in roosjes. Spoel de citroenen en snij in fijne plakjes. Snij het visvlees in blokjes.

  3. 3

    Schik de aardappelen in een tajine, samen met de bloemkoolroosjes en de plakjes citroen. Leg de stukjes vis erop en verdeel de olijven erover. Kruid met de ras-el-hanout. Besprenkel met olijfolie en giet er een scheutje water bij. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Gaar op een zacht vuur gedurende 20 minuten. Werk af met enkele takjes koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tajine met aardappelen, citroen en witte vis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en snij in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

  2. 2

    Verdeel de bloemkool in roosjes. Spoel de citroenen en snij in fijne plakjes. Snij het visvlees in blokjes.

  3. 3

    Schik de aardappelen in een tajine, samen met de bloemkoolroosjes en de plakjes citroen. Leg de stukjes vis erop en verdeel de olijven erover. Kruid met de ras-el-hanout. Besprenkel met olijfolie en giet er een scheutje water bij. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Gaar op een zacht vuur gedurende 20 minuten. Werk af met enkele takjes koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!