Recept

Tajine met aardappelen, citroen en witte vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook vis is heerlijk uit de tajine!

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en snij in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

  2. 2

    Verdeel de bloemkool in roosjes. Spoel de citroenen en snij in fijne plakjes. Snij het visvlees in blokjes.

  3. 3

    Schik de aardappelen in een tajine, samen met de bloemkoolroosjes en de plakjes citroen. Leg de stukjes vis erop en verdeel de olijven erover. Kruid met de ras-el-hanout. Besprenkel met olijfolie en giet er een scheutje water bij. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Gaar op een zacht vuur gedurende 20 minuten. Werk af met enkele takjes koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tajine met aardappelen, citroen en witte vis

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!