Gepofte aardappeltjes met spinazie en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gepofte aardappeltjes met spinazie en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. 2

    Spoel de aardappelen en schik ze in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Pof de aardappelen in de oven gedurende 30 à 40 minuten.

  3. 3

    Snij de geitenkaas in plakjes. Spoel de blaadjes spinazie en verdeel ze samen met de plakjes geitenkaas over de aardappelen. Hak de walnoten grof en strooi ze erover.

  4. 4

    Plaats de aardappelen nog 5 minuten onder de grill zodat de kaas net smelt. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. 2

    Spoel de aardappelen en schik ze in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Pof de aardappelen in de oven gedurende 30 à 40 minuten.

  3. 3

    Snij de geitenkaas in plakjes. Spoel de blaadjes spinazie en verdeel ze samen met de plakjes geitenkaas over de aardappelen. Hak de walnoten grof en strooi ze erover.

  4. 4

    Plaats de aardappelen nog 5 minuten onder de grill zodat de kaas net smelt. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.