Recept

Gepofte aardappeltjes met spinazie en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. 2

    Spoel de aardappelen en schik ze in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Pof de aardappelen in de oven gedurende 30 à 40 minuten.

  3. 3

    Snij de geitenkaas in plakjes. Spoel de blaadjes spinazie en verdeel ze samen met de plakjes geitenkaas over de aardappelen. Hak de walnoten grof en strooi ze erover.

  4. 4

    Plaats de aardappelen nog 5 minuten onder de grill zodat de kaas net smelt. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gepofte aardappeltjes met spinazie en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. 2

    Spoel de aardappelen en schik ze in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Pof de aardappelen in de oven gedurende 30 à 40 minuten.

  3. 3

    Snij de geitenkaas in plakjes. Spoel de blaadjes spinazie en verdeel ze samen met de plakjes geitenkaas over de aardappelen. Hak de walnoten grof en strooi ze erover.

  4. 4

    Plaats de aardappelen nog 5 minuten onder de grill zodat de kaas net smelt. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!