Spinazietaartjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spinazietaartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met heerlijk zachte geitenkaas

bereiding
  1. 1

    Laat de spinazie en het filodeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Neem een ovenschaal of bakplaat ter grootte van het filodeeg en bestrijk die met wat olijfolie.

  3. 3

    Druk het vocht uit de spinazie. Snipper de knoflook en meng met de spinazie, parmezaan en geitenkaas. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk 3 vellen filodeeg dun met olie en leg ze op elkaar in de ovenschaal. Schep er wat spinazie op en bedek met een met olie bestreken vel filodeeg. Verdeel er weer wat vulling over en dek af met ingevet filodeeg. Werk zo verder tot je nog 2 vellen deeg over hebt. Bestrijk ze met olie en dek er de taart mee af.

  5. 5

    Zet 25 minuten in de oven, of tot het deeg mooi goudbruin kleurt. Snij in vierkantjes en serveer lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de spinazie en het filodeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Neem een ovenschaal of bakplaat ter grootte van het filodeeg en bestrijk die met wat olijfolie.

  3. 3

    Druk het vocht uit de spinazie. Snipper de knoflook en meng met de spinazie, parmezaan en geitenkaas. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk 3 vellen filodeeg dun met olie en leg ze op elkaar in de ovenschaal. Schep er wat spinazie op en bedek met een met olie bestreken vel filodeeg. Verdeel er weer wat vulling over en dek af met ingevet filodeeg. Werk zo verder tot je nog 2 vellen deeg over hebt. Bestrijk ze met olie en dek er de taart mee af.

  5. 5

    Zet 25 minuten in de oven, of tot het deeg mooi goudbruin kleurt. Snij in vierkantjes en serveer lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.