Ovenschotel met vis, geroosterde bloemkool en basilicumpuree
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ovenschotel met vis, geroosterde bloemkool en basilicumpuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de bloemkool in dunne plakken. Besprenkel ze met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet ze af en mix ze samen met het basi- licum, boter en melk tot een smeuïge puree. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Besprenkel de vis met olijfolie en schik hem onder in een ovenschaal of vuur- vaste pan. Beleg met de basilicumpuree en schik er de bloemkoolschijven naast elkaar bovenop. Bestrooi lichtjes met kaneel. Schuif de schotel 25 minuten in
    de oven en laat nog 5 minuten onder de grill staan voor een extra korstje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de bloemkool in dunne plakken. Besprenkel ze met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet ze af en mix ze samen met het basi- licum, boter en melk tot een smeuïge puree. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Besprenkel de vis met olijfolie en schik hem onder in een ovenschaal of vuur- vaste pan. Beleg met de basilicumpuree en schik er de bloemkoolschijven naast elkaar bovenop. Bestrooi lichtjes met kaneel. Schuif de schotel 25 minuten in
    de oven en laat nog 5 minuten onder de grill staan voor een extra korstje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.