Pasta pesto met witte vis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta pesto met witte vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke pasta met vis die je klaarmaakt in 25 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kabeljauwhaasjes elk op een vel aluminiumfolie. Kruid ze met peper en zout, besprenkel ze met olijfolie en witte wijn. Maak er 4 papillotjes van. Laat de papillotjes 15 minuten garen in de oven.

  2. 2

    Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Maak de pesto. Mix in de blender het basilicum met de pijnboompitjes, knoflook, parmezaan en olijfolie. De pesto moet lopend genoeg zijn.

  4. 4

    Meng de pasta met 2/3 van de pesto en verdeel over de borden. Leg er de stukken vis bovenop. Lepel nog wat extra pesto over de vis, werk af met enkele pijnboompitjes en een takje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kabeljauwhaasjes elk op een vel aluminiumfolie. Kruid ze met peper en zout, besprenkel ze met olijfolie en witte wijn. Maak er 4 papillotjes van. Laat de papillotjes 15 minuten garen in de oven.

  2. 2

    Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Maak de pesto. Mix in de blender het basilicum met de pijnboompitjes, knoflook, parmezaan en olijfolie. De pesto moet lopend genoeg zijn.

  4. 4

    Meng de pasta met 2/3 van de pesto en verdeel over de borden. Leg er de stukken vis bovenop. Lepel nog wat extra pesto over de vis, werk af met enkele pijnboompitjes en een takje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.