Rabarber-amandeltaart
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rabarber-amandeltaart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Spoel de rabarber, trek de schil eraf en snij de rabarber in dunne plakken. Snij het vanillestokje in de lengte open, maak het merg los en meng het met de suiker. Meng daar de stukjes rabarber door.

  3. 3

    Rol het bladerdeeg uit. Leg een vel bakpapier op de bakplaat en bekleed met het bladerdeeg. Rasp er de marsepein over.

  4. 4

    Verdeel de rabarber over het deeg en bestrooi met amandelschilfers. Verdeel de boter in vlokjes over de rabar- ber en bak 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Verdeel het gebak in vier- kante stukken. Lekker met een lepel slagroom erop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Spoel de rabarber, trek de schil eraf en snij de rabarber in dunne plakken. Snij het vanillestokje in de lengte open, maak het merg los en meng het met de suiker. Meng daar de stukjes rabarber door.

  3. 3

    Rol het bladerdeeg uit. Leg een vel bakpapier op de bakplaat en bekleed met het bladerdeeg. Rasp er de marsepein over.

  4. 4

    Verdeel de rabarber over het deeg en bestrooi met amandelschilfers. Verdeel de boter in vlokjes over de rabar- ber en bak 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Verdeel het gebak in vier- kante stukken. Lekker met een lepel slagroom erop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.