Hartige kaastaart met zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hartige kaastaart met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Smelt de boter voor de bodem. Mix het pumper- nickelbrood fijn in de keukenrobot, meng er de ge- smolten boter door. Beboter de springvorm en leg bakpapier op de bodem. Doe het broodmengsel in de vorm en druk goed aan. Laat 30 minuten opstij- ven in de koelkast.

  2. 2

    Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Meng in een kom de zure room met de plattekaas en de citroenschil. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm het citroensap, haal van het vuur en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op.

  4. 4

    Roer 1/3 van het zureroommengsel door het citroensap, meng dan alles met de rest van het zureroommengsel. Doe het mengsel in de spring- vorm en laat zeker 2 uur opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Werk de taart af met verse dille en plakjes gerookte zalm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de boter voor de bodem. Mix het pumper- nickelbrood fijn in de keukenrobot, meng er de ge- smolten boter door. Beboter de springvorm en leg bakpapier op de bodem. Doe het broodmengsel in de vorm en druk goed aan. Laat 30 minuten opstij- ven in de koelkast.

  2. 2

    Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Meng in een kom de zure room met de plattekaas en de citroenschil. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm het citroensap, haal van het vuur en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op.

  4. 4

    Roer 1/3 van het zureroommengsel door het citroensap, meng dan alles met de rest van het zureroommengsel. Doe het mengsel in de spring- vorm en laat zeker 2 uur opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Werk de taart af met verse dille en plakjes gerookte zalm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.