Tortelloni met champignons en blauwe kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tortelloni met champignons en blauwe kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Varieer erop los, want champignons en pasta vormen een gouden combinatie. Ook enoki, oesterzwammen, shiitakes en eekhoorntjesbrood (eventueel gedroogd) zijn supersmakelijk in een herfstige pasta. Wie er zin in heeft, kan als afwerking nog een druppeltje truffelolie toevoegen.

bereiding
  1. 1

    Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak de champignons goudbruin. Voeg er de knoflook aan toe. Kruid met peper en zout en werk af met de helft van de bieslook.

  2. 2

    Kook de tortelloni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel de pasta en de champignons over de borden. Brokkel er de blauwe kaas over. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de bieslook en enkele druppels olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak de champignons goudbruin. Voeg er de knoflook aan toe. Kruid met peper en zout en werk af met de helft van de bieslook.

  2. 2

    Kook de tortelloni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel de pasta en de champignons over de borden. Brokkel er de blauwe kaas over. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de bieslook en enkele druppels olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.