Vijgenrepen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vijgenrepen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de harde steeltjes van de gedroogde vijgen en doe de vijgen, amandelpasta en veenbessen in de blender of hakmolentje. Pureer het geheel tot een dikke kleverige pasta ontstaat. Doe het mengsel in een kom en voeg andere ingrediënten toe. Meng alles goed met de handen. 

  2. 2

    Bekleed een klein rechthoekig doosje met bakpapier. Schep het mengsel in het doosje en en spreid uit tot een plaatkoek van ongeveer 1,5 cm dik. Zet tenminste 1.30 uur in de koelkast. Snij in reepjes en verpak elk reepje met een stukje bakpapier met een strikje. Doe in een zakje en geef cadeau!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de harde steeltjes van de gedroogde vijgen en doe de vijgen, amandelpasta en veenbessen in de blender of hakmolentje. Pureer het geheel tot een dikke kleverige pasta ontstaat. Doe het mengsel in een kom en voeg andere ingrediënten toe. Meng alles goed met de handen. 

  2. 2

    Bekleed een klein rechthoekig doosje met bakpapier. Schep het mengsel in het doosje en en spreid uit tot een plaatkoek van ongeveer 1,5 cm dik. Zet tenminste 1.30 uur in de koelkast. Snij in reepjes en verpak elk reepje met een stukje bakpapier met een strikje. Doe in een zakje en geef cadeau!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.