• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cheesecake in een glaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter.

  2. 2

    Verdeel een laagje over de bodem van de glaasjes en druk goed aan. Laat een halfuur opstijven in de koelkast. Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water.

  3. 3

    Klop de eieren los met de suiker en vanillesuiker.

  4. 4

    Smelt de chocolade met 2 el melk.

  5. 5

    Klop de room stijf.

  6. 6

    Verwarm het citroensap en los er de uitgeknepen gelatine in op.

  7. 7

    Meng eerst de plattekaas en vervolgens de opgeloste gelatine door het eiermengsel.

  8. 8

    Spatel de room en gesmolten chocolade door het mengsel.

  9. 9

    Verdeel over de glaasjes.

  10. 10

    Laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur.

  11. 11

    Werk de glaasjes af met een lepeltje advocaat en wat witte chocoladeschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter.

  2. 2

    Verdeel een laagje over de bodem van de glaasjes en druk goed aan. Laat een halfuur opstijven in de koelkast. Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water.

  3. 3

    Klop de eieren los met de suiker en vanillesuiker.

  4. 4

    Smelt de chocolade met 2 el melk.

  5. 5

    Klop de room stijf.

  6. 6

    Verwarm het citroensap en los er de uitgeknepen gelatine in op.

  7. 7

    Meng eerst de plattekaas en vervolgens de opgeloste gelatine door het eiermengsel.

  8. 8

    Spatel de room en gesmolten chocolade door het mengsel.

  9. 9

    Verdeel over de glaasjes.

  10. 10

    Laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur.

  11. 11

    Werk de glaasjes af met een lepeltje advocaat en wat witte chocoladeschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.