• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rood-groen-witte kerstsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Beleef een kerst zonder stress met dit gerechtje!

bereiding
  1. 1

    Blancheer de asperges, erwtjes en peultjes ongeveer 3 minuten in gezouten water en laat ze schrikken onder koud water.

  2. 2

    Maak de vinaigrette. Meng de honing met de mosterd, citroensap en olijfolie. Breng verder op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Haal de gerookte eendenborst uit de verpakking en maak de plakjes los, laat even op kamertemperatuur komen.

  4. 4

    Doe de asperges, peultjes en erwtjes in een grote saladeschaal.

  5. 5

    Dresseer de gerookte eendenborstfilet er over.

  6. 6

    Brokkel er de fetakaas over en strooi er de cranberries over.

  7. 7

    Werk af met de vinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Blancheer de asperges, erwtjes en peultjes ongeveer 3 minuten in gezouten water en laat ze schrikken onder koud water.

  2. 2

    Maak de vinaigrette. Meng de honing met de mosterd, citroensap en olijfolie. Breng verder op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Haal de gerookte eendenborst uit de verpakking en maak de plakjes los, laat even op kamertemperatuur komen.

  4. 4

    Doe de asperges, peultjes en erwtjes in een grote saladeschaal.

  5. 5

    Dresseer de gerookte eendenborstfilet er over.

  6. 6

    Brokkel er de fetakaas over en strooi er de cranberries over.

  7. 7

    Werk af met de vinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.