Recept

Rood-groen-witte kerstsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Beleef een kerst zonder stress met dit gerechtje!

bereiding
  1. 1

    Blancheer de asperges, erwtjes en peultjes ongeveer 3 minuten in gezouten water en laat ze schrikken onder koud water.

  2. 2

    Maak de vinaigrette. Meng de honing met de mosterd, citroensap en olijfolie. Breng verder op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Haal de gerookte eendenborst uit de verpakking en maak de plakjes los, laat even op kamertemperatuur komen.

  4. 4

    Doe de asperges, peultjes en erwtjes in een grote saladeschaal.

  5. 5

    Dresseer de gerookte eendenborstfilet er over.

  6. 6

    Brokkel er de fetakaas over en strooi er de cranberries over.

  7. 7

    Werk af met de vinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!