Recept

Slaatje van linzen, rode biet en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geschikt voor vegetariërs

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de crottins de Chavignol. Snij de rode bieten in dunne plakjes. Spoel de rucola en laat goed uitlekken. Verwarm de ovengrill voor.

  2. Vinaigrette

  3. 2

    Meng in een kom de sherry-azijn met wat zout en peper. Roer de olijfolie erdoor. Zet even apart.

  4. 3

    Doe de linzen in een kom en roer er 1 eetlepel vinaigrette door. Lepel wat linzen op elk bord. Leg er wat plakjes rode biet op, drie gekonfijte tomaten en wat rucola. Zet apart.

  5. 4

    Leg de crottin de Chavignol-kaasjes op een bakblik en zet het 2 à 3 minuten onder de grill.

  6. 5

    Garneer elk bord met 2 crottin-helften. Serveer met de resterende vinaigrette in een kommetje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Slaatje van linzen, rode biet en geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!