Recept

Winterslaatje met granaatappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als lunch

bereiding
  1. 1

    Kook de tarwe gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af, laat uitlekken en afkoelen.

  2. 2

    Spoel de sla. Snij het witloof in stukjes. Halveer de granaatappel, schep er de pitjes uit en meng ze met de graantjes, witloof en sla.

  3. 3

    Snij de haloumi in plakjes en kruid ze met peper. Bak ze goudbruin in olijfolie. Snij ze in blokjes en schep ze door de sla.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (druivenpitolie, notenolie, wijnazijn, peper en zout) en maak er de salade mee aan. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Winterslaatje met granaatappel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Kook de tarwe gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af, laat uitlekken en afkoelen.

  2. 2

    Spoel de sla. Snij het witloof in stukjes. Halveer de granaatappel, schep er de pitjes uit en meng ze met de graantjes, witloof en sla.

  3. 3

    Snij de haloumi in plakjes en kruid ze met peper. Bak ze goudbruin in olijfolie. Snij ze in blokjes en schep ze door de sla.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (druivenpitolie, notenolie, wijnazijn, peper en zout) en maak er de salade mee aan. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!