Crumble van appel en cranberry
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Crumble van appel en cranberry

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zonder suiker, voor diabetici

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appels en snij ze in stukjes. Meng ze met de cranberry’s. Verdeel het fruit over 4 ovenschaaltjes.

  2. 2

    Meng de havermout met de bloem, de kaneel en het aspartaam. Voeg er de olie en de amandelschilfers aan toe. Meng tot een kruimelige mix.

  3. 3

    Verdeel het crumblemengsel over het fruit. Zet 30 minuten in de oven, tot de crumble goudbruin is en het fruit lekker zacht.

  4. 4

    Serveer de crumble lauw, eventueel met een bolletje suikervrij ijs erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appels en snij ze in stukjes. Meng ze met de cranberry’s. Verdeel het fruit over 4 ovenschaaltjes.

  2. 2

    Meng de havermout met de bloem, de kaneel en het aspartaam. Voeg er de olie en de amandelschilfers aan toe. Meng tot een kruimelige mix.

  3. 3

    Verdeel het crumblemengsel over het fruit. Zet 30 minuten in de oven, tot de crumble goudbruin is en het fruit lekker zacht.

  4. 4

    Serveer de crumble lauw, eventueel met een bolletje suikervrij ijs erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!