Crumble van peer, appel en bosbessen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Crumble van peer, appel en bosbessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Onweerstaanbaar lekker

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de appel en de peren. Snij ze in blokjes en meng met de bosbessen, suiker, kaneel en een snuifje zout. Doe alles in een ovenschaal.

  3. 3

    Meng de havermoutvlokken met de bloem en de bruine suiker. Smelt de boter, doe ze bij de vlokken en meng goed. Verdeel het mengsel over het fruit.

  4. 4

    Zet de crumble 45 minuten in de oven, tot het fruit lekker zacht is en het crumblelaagje goudbruin kleurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de appel en de peren. Snij ze in blokjes en meng met de bosbessen, suiker, kaneel en een snuifje zout. Doe alles in een ovenschaal.

  3. 3

    Meng de havermoutvlokken met de bloem en de bruine suiker. Smelt de boter, doe ze bij de vlokken en meng goed. Verdeel het mengsel over het fruit.

  4. 4

    Zet de crumble 45 minuten in de oven, tot het fruit lekker zacht is en het crumblelaagje goudbruin kleurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.