Recept

Zalm met aardappel en pastinaak

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele ovenschotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen en pastinaak met koud water en dep ze goed droog. Doe ze in een ovenschaal, samen met de ui.

  2. 2

    Overgiet de groenten met flink wat olijfolie en kruid met peper en zout. Schep goed om. Zet 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Leg de moten zalm tussen de groenten en zet nog 10 minuten in de oven, of tot de zalm gaar is.

  4. 4

    Werk af met het limoensap, de geraspte limoenschil en plukjes kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm met aardappel en pastinaak
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen en pastinaak met koud water en dep ze goed droog. Doe ze in een ovenschaal, samen met de ui.

  2. 2

    Overgiet de groenten met flink wat olijfolie en kruid met peper en zout. Schep goed om. Zet 25 minuten in de oven.

  3. 3

    Leg de moten zalm tussen de groenten en zet nog 10 minuten in de oven, of tot de zalm gaar is.

  4. 4

    Werk af met het limoensap, de geraspte limoenschil en plukjes kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!