Maatjes in limoenmarinade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Maatjes in limoenmarinade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Frisse visjes

bereiding
  1. 1

    Snij 1 limoen in schijfjes en pers de andere uit.

    Pel de uien en snij ze in dunne ringen.

    Kneus de jeneverbessen en de peperbolletjes.

  2. 2

    Meng de olie met het limoensap.

    Voeg er de kappertjes, de jeneverbessen en de peperbolletjes aan toe.

  3. 3

    Leg de maatjes in een schaal, verdeel er de uiringen en de plakjes limoen over en overgiet met de marinade.

    Laat 1 uur marineren in de koelkast.

  4. 4

    Haal de maatjes een kwartiertje voor het opdienen uit de koelkast. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij 1 limoen in schijfjes en pers de andere uit.

    Pel de uien en snij ze in dunne ringen.

    Kneus de jeneverbessen en de peperbolletjes.

  2. 2

    Meng de olie met het limoensap.

    Voeg er de kappertjes, de jeneverbessen en de peperbolletjes aan toe.

  3. 3

    Leg de maatjes in een schaal, verdeel er de uiringen en de plakjes limoen over en overgiet met de marinade.

    Laat 1 uur marineren in de koelkast.

  4. 4

    Haal de maatjes een kwartiertje voor het opdienen uit de koelkast. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.