Yoghurtcake met frambozen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Yoghurtcake met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een smeuïg stukje cake voor tussendoor

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175 °C. Leg een vel bakpapier op de bodem van de vorm.

  2. 2

    Splits de eieren.

    Klop de eiwitten stijf.

    Klop de eidooiers op met de suiker, de vanillesuiker en de olie.

  3. 3

    Doe er de yoghurt bij en meng met de bloem.

    Roer tot een glad deeg.

    Spatel dan het stijfgeklopte eiwit door het mengsel.

  4. 4

    Beboter een cakevorm.

    Hou enkele frambozen apart en verdeel de rest over de bodem.

    Giet daarop het beslag.

  5. 5

    Zet de cake 1 uur en 15 minuten in de voorverwarmde oven.

    Laat afkoelen en haa l'm uit de vorm.

  6. 6

    Snij de cake in kubusjes en schik ze op de borden.

    Bestrooi met poedersuiker en garneer met frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175 °C. Leg een vel bakpapier op de bodem van de vorm.

  2. 2

    Splits de eieren.

    Klop de eiwitten stijf.

    Klop de eidooiers op met de suiker, de vanillesuiker en de olie.

  3. 3

    Doe er de yoghurt bij en meng met de bloem.

    Roer tot een glad deeg.

    Spatel dan het stijfgeklopte eiwit door het mengsel.

  4. 4

    Beboter een cakevorm.

    Hou enkele frambozen apart en verdeel de rest over de bodem.

    Giet daarop het beslag.

  5. 5

    Zet de cake 1 uur en 15 minuten in de voorverwarmde oven.

    Laat afkoelen en haa l'm uit de vorm.

  6. 6

    Snij de cake in kubusjes en schik ze op de borden.

    Bestrooi met poedersuiker en garneer met frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.