Lasagne met linzen en lentegroenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lasagne met linzen en lentegroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lasagne in een apart jasje

bereiding
  1. 1

    Laat een blik linzen (380 g) uitlekken.

    Stoof 2 in stukjes gesneden wortelen en 3 in stukjes gesneden selderstengels aan in wat boter.

  2. 2

    Voeg er 2 uitgeperste teentjes knoflook en de helft van de linzen bij.

    Bak 50 g spekblokjes en doe er de overige linzen en 50 cl kippenbouillon bij.

  3. 3

    Verwarm en mix tot een smeuïge pasta.

    Kruid met peper en zout.

    Kook 250 g lasagne beetgaar.

  4. 4

    Schik op elk bord een lasagnevel, lepel er wat linzenpuree op en dan wat van degroentemix.

    Herhaal dit tot alle ingrediënten opgebruikt zijn.

    Strooi er tot slot wat gemalen grana padano over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat een blik linzen (380 g) uitlekken.

    Stoof 2 in stukjes gesneden wortelen en 3 in stukjes gesneden selderstengels aan in wat boter.

  2. 2

    Voeg er 2 uitgeperste teentjes knoflook en de helft van de linzen bij.

    Bak 50 g spekblokjes en doe er de overige linzen en 50 cl kippenbouillon bij.

  3. 3

    Verwarm en mix tot een smeuïge pasta.

    Kruid met peper en zout.

    Kook 250 g lasagne beetgaar.

  4. 4

    Schik op elk bord een lasagnevel, lepel er wat linzenpuree op en dan wat van degroentemix.

    Herhaal dit tot alle ingrediënten opgebruikt zijn.

    Strooi er tot slot wat gemalen grana padano over en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.