Recept

Pompoensoep met croque-brochette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal als snelle lunch

bereiding
  1. 1

    Snij de pompoen in stukken. Pel en ontpit de tomaat. Snipper de ui en de knoflook.

  2. 2

    Fruit de ui en knoflook glazig in olijfolie. Doe er de pompoen en tomaat bij en laat even stoven. Overgiet met de bouillon en kruid met peper en nootmuskaat. Laat 15 tot 20 minuten koken.

  3. 3

    Mix de soep en roer er de room door. Verwarm even, maar laat niet meer koken.

  4. 4

    Leg telkens tussen 2 sneetjes brood een plakje ham en kaas. Gril de croques, snij ze in vieren en rijg ze aan een prikker. Lekker bij de soep!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pompoensoep met croque-brochette

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!