Dorade met groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Dorade met groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gestoomde of gekookte primeuraardappeltjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Maak met een scherp mes inkepingen in de dorade. Stop de verse kruiden en de citroenschijfjes in de inkepingen en in de buikholte. Leg de vissen in een met olie ingevette ovenschotel. Zet 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Blancheer de groene asperges kort. Kwast ze in met olijfolie en gril ze in een grillpan.

  3. 3

    Serveer de dorade met de gegrilde asperges, werk af met parmezaan, enkele basilicumblaadjes, een beetje peper uit de molen en fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Maak met een scherp mes inkepingen in de dorade. Stop de verse kruiden en de citroenschijfjes in de inkepingen en in de buikholte. Leg de vissen in een met olie ingevette ovenschotel. Zet 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Blancheer de groene asperges kort. Kwast ze in met olijfolie en gril ze in een grillpan.

  3. 3

    Serveer de dorade met de gegrilde asperges, werk af met parmezaan, enkele basilicumblaadjes, een beetje peper uit de molen en fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.