Recept

Pappardelle met rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met de groene asperges

bereiding
  1. 1

    Spoel de asperges. Snij de zachte punten van de stengels en snij de stengels in stukken van ongeveer 5 cm. Doe ze in een stoompan. Stoom 15 minuten. Laat ze wat opdrogen. Bak ze vervolgens kort op in 1 el olijfolie. Kruid ze met een vleugje foelie, peper en zout.

  2. 2

    Pel de uien, hak ze fijn. Bak ze kort op een vrij hoog vuur, in 1 el olijfolie. Schenk er de bouillon bij. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zacht stoven.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  4. 4

    Giet ze af en vermeng ze meteen met de uien en de groene asperges. Werk af met gehakte peterselie.

  5. 5

    Serveer voor de liefhebbers met gemalen pecorino in een kommetje apart.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pappardelle met rode ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!