Recept

Pappardelle met rode ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met de groene asperges

bereiding
  1. 1

    Spoel de asperges. Snij de zachte punten van de stengels en snij de stengels in stukken van ongeveer 5 cm. Doe ze in een stoompan. Stoom 15 minuten. Laat ze wat opdrogen. Bak ze vervolgens kort op in 1 el olijfolie. Kruid ze met een vleugje foelie, peper en zout.

  2. 2

    Pel de uien, hak ze fijn. Bak ze kort op een vrij hoog vuur, in 1 el olijfolie. Schenk er de bouillon bij. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zacht stoven.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  4. 4

    Giet ze af en vermeng ze meteen met de uien en de groene asperges. Werk af met gehakte peterselie.

  5. 5

    Serveer voor de liefhebbers met gemalen pecorino in een kommetje apart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pappardelle met rode ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!