Portobello met spek en sint-jakobsvruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Portobello met spek en sint-jakobsvruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verstopt in een hoedje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. 2

    Verwijder het steeltje van de champignons. Schik de hoedjes in een ingevette ovenschaal en verdeel er de knoflook over. Kruid met peper en zout en besprenkel met een beetje olijfolie. Rooster de champignons 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij het spek in reepjes en verdeel ze over de champignons. Leg er de sint-jakobsvruchten bij en bestrooi met de tijm. Zet 10 minuten onder de ovengrill. Bestrooi voor het serveren met de geraspte citroenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. 2

    Verwijder het steeltje van de champignons. Schik de hoedjes in een ingevette ovenschaal en verdeel er de knoflook over. Kruid met peper en zout en besprenkel met een beetje olijfolie. Rooster de champignons 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Snij het spek in reepjes en verdeel ze over de champignons. Leg er de sint-jakobsvruchten bij en bestrooi met de tijm. Zet 10 minuten onder de ovengrill. Bestrooi voor het serveren met de geraspte citroenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.