Broodpudding basisrecept
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Broodpudding basisrecept

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal om je oud brood in te verwerken

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het brood diagonaal in driehoekjes. Snij de gekonfijte kersen in stukjes.

  2. 2

    Beboter een ovenschaal en schik er het brood dakpansgewijs in. Klop de eieren schuimig met de suiker en de melk en schenk ze erover.

  3. 3

    Verdeel de kersen, rozijnen en botervlokjes over het brood. Bedruppel met de honing en zet 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het brood diagonaal in driehoekjes. Snij de gekonfijte kersen in stukjes.

  2. 2

    Beboter een ovenschaal en schik er het brood dakpansgewijs in. Klop de eieren schuimig met de suiker en de melk en schenk ze erover.

  3. 3

    Verdeel de kersen, rozijnen en botervlokjes over het brood. Bedruppel met de honing en zet 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.