Recept

Tomatentaart met rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Reisje naar de zon

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een bakvorm en bestuif met bloem. Rol het deeg op maat van de vorm en leg het erin.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room en de zure room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schep er de parmezaan door.

  3. 3

    Spoel de tomaten en snij ze in plakjes. Schik de tomaten dakpansgewijs op de deegbodem en overgiet met de eiermix. Zet 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Meng voor de vinaigrette de olijfolie met de balsamicoazijn en het sinaasappelsap. Kruid met peper en zout. Schep door de rucola en serveer bij de quiche.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tomatentaart met rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!