Bananenroom met karamelsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bananenroom met karamelsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor bananenliefhebbers

bereiding
  1. 1

    Verkruimel 2/3 van de koekjes. Pel de bananen, snij ze in plakjes, besprenkel ze met citroensap.

  2. 2

    Klop de room stijf. Spatel er de plattekaas door. Hou 12 plakjes banaan apart voor de afwerking. Plet de rest van de bananen grof met een vork.

  3. 3

    Verdeel 1/3 van het roommengsel over 4 glaasjes. Vermeng nog 1/3 van de room met de geprakte banaan, de verkruimelde koekjes en de karamelsaus. Schep het mengsel in de glaasjes.

  4. 4

    Verdeel er het resterende roommengsel over. Werk af met plakjes banaan, chocoladeschilfers, de rest van de koekjes en een scheutje cognac.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verkruimel 2/3 van de koekjes. Pel de bananen, snij ze in plakjes, besprenkel ze met citroensap.

  2. 2

    Klop de room stijf. Spatel er de plattekaas door. Hou 12 plakjes banaan apart voor de afwerking. Plet de rest van de bananen grof met een vork.

  3. 3

    Verdeel 1/3 van het roommengsel over 4 glaasjes. Vermeng nog 1/3 van de room met de geprakte banaan, de verkruimelde koekjes en de karamelsaus. Schep het mengsel in de glaasjes.

  4. 4

    Verdeel er het resterende roommengsel over. Werk af met plakjes banaan, chocoladeschilfers, de rest van de koekjes en een scheutje cognac.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.