Recept

Kippenbouillon met groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijk soepje

bereiding
  1. 1

    Snij de selder in boogjes. Doe ze samen met de kippenbouillon en het kruidentuiltje in een pan. Kruid met peper en zout en breng aan de kook.

  2. 2

    Zet het vuur lager en pocheer de kipfilets 10 à 15 minuten in de bouillon (schuim af). Zeef de bouillon en breng hem opnieuw aan de kook.

  3. 3

    Pel en snipper de uien. Snij de paprika in kleine blokjes. Halveer de asperges in de lengte. Doe alle groenten in de soep en laat 6 tot 8 minuten garen.

  4. 4

    Trek intussen de gare kip in reepjes. Garneer er de soep mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenbouillon met groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de selder in boogjes. Doe ze samen met de kippenbouillon en het kruidentuiltje in een pan. Kruid met peper en zout en breng aan de kook.

  2. 2

    Zet het vuur lager en pocheer de kipfilets 10 à 15 minuten in de bouillon (schuim af). Zeef de bouillon en breng hem opnieuw aan de kook.

  3. 3

    Pel en snipper de uien. Snij de paprika in kleine blokjes. Halveer de asperges in de lengte. Doe alle groenten in de soep en laat 6 tot 8 minuten garen.

  4. 4

    Trek intussen de gare kip in reepjes. Garneer er de soep mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!