Recept

Kippenbouillon met groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijk soepje

bereiding
  1. 1

    Snij de selder in boogjes. Doe ze samen met de kippenbouillon en het kruidentuiltje in een pan. Kruid met peper en zout en breng aan de kook.

  2. 2

    Zet het vuur lager en pocheer de kipfilets 10 à 15 minuten in de bouillon (schuim af). Zeef de bouillon en breng hem opnieuw aan de kook.

  3. 3

    Pel en snipper de uien. Snij de paprika in kleine blokjes. Halveer de asperges in de lengte. Doe alle groenten in de soep en laat 6 tot 8 minuten garen.

  4. 4

    Trek intussen de gare kip in reepjes. Garneer er de soep mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenbouillon met groene asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!