Kotelet met venkel

Zo maak je ‘t
  1. Meng olijfolie met de citroentijm. Marineer er de koteletten 10 minuten in.

  2. Snij de venkel in reepjes en meng met de gehakte peterselie.

  3. Neem de koteletten uit de marinade en bak ze. Haal ze uit de pan en hou warm. Doe de marinade in de pan en stoof daarin de venkel.

  4. Blus met wat witte wijn en laat even inkoken. Serveer bij de koteletjes.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kotelet met biersaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Gevulde koteletten

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kotelet met salsa verde van waterkers

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Goudbrasem met citrus en venkel

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Kotelet met knolseldersalade