Kotelet met venkel

  • 25 min
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop
  • Belgisch
  • Hoofdgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Meng olijfolie met de citroentijm. Marineer er de koteletten 10 minuten in.

  2. Snij de venkel in reepjes en meng met de gehakte peterselie.

  3. Neem de koteletten uit de marinade en bak ze. Haal ze uit de pan en hou warm. Doe de marinade in de pan en stoof daarin de venkel.

  4. Blus met wat witte wijn en laat even inkoken. Serveer bij de koteletjes.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kotelet met biersaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Geroosterde coeur de boeuf-tomaten met Provençaalse kotelet

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kotelet met tijmaardappeltjes en tomaat

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kotelet met tomaat, mozzarella en courgette

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Gevulde koteletten