Gevulde venkelschuitjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde venkelschuitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel receptje met venkel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Schil en kook de aardappelen gaar. Snipper de helft van de dille. Pureer de aardappelen met 4 el room, mierikswortelpasta en dille.

  3. 3

    Maak de venkel schoon, halveer de knollen en hol ze uit. Hou 8 'schuitjes' apart. Snipper de rest en blancheer even. Laat uitlekken.

  4. 4

    Snij de zalm in reepjes. Hou er enkele apart, roer de rest samen met de venkel door de puree. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Beboter een ovenschaal. Vul de venkel met de puree en schik ze erin. Zet 20 tot 25 minuten in de oven. Garneer met een reepje zalm, wat zure room en een plukje venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Schil en kook de aardappelen gaar. Snipper de helft van de dille. Pureer de aardappelen met 4 el room, mierikswortelpasta en dille.

  3. 3

    Maak de venkel schoon, halveer de knollen en hol ze uit. Hou 8 'schuitjes' apart. Snipper de rest en blancheer even. Laat uitlekken.

  4. 4

    Snij de zalm in reepjes. Hou er enkele apart, roer de rest samen met de venkel door de puree. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Beboter een ovenschaal. Vul de venkel met de puree en schik ze erin. Zet 20 tot 25 minuten in de oven. Garneer met een reepje zalm, wat zure room en een plukje venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.