Recept

Salade van wittekool met gelakte koteletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Koteletjes op originele wijze

bereiding
  1. 1

    Snij de kool in reepjes. Bestrooi ze met zout en kneed tot de kool zacht en doorzichtig is.

  2. 2

    Doe de kool in een vergiet en spoel er het zout af met koud water. Laat even uitlekken.

  3. 3

    Snipper de ui. Roer een dressing van de azijn, de olie, 2 el mosterd en de suiker. Doe bij de kool en meng.

  4. 4

    Voeg er de ui en de gesnipperde chilipeper aan toe. Meng goed, breng op smaak met extra azijn of suiker. Zet in de koelkast.

  5. 5

    Verwarm de ovengrill voor. Bak de koteletjes aan beide kanten in een ovenvaste pan. Kruid met peper en zout. Meng de honing, 1 el mosterd, de ketchup en ketjap manis tot een stroopje. Lepel dit over de koteletjes en zet nog 5 minuten onder de grill. Serveer met de wittekoolsalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van wittekool met gelakte koteletjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!