Shepherd's pie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Shepherd's pie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ierse klassieker

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Pel en hak de uien. Fruit ze glazig in olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Roer er de tomatenpuree door en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Giet de aardappelen af en pureer ze met de melk en de boter. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Beboter 4 kleine ovenschaaltjes en verdeel er het gehakt over. Dek af met een laagje puree en bestrooi met cheddar. Zet 20 minuten in de oven, tot er een goudgeel korstje op zit.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Pel en hak de uien. Fruit ze glazig in olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Roer er de tomatenpuree door en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Giet de aardappelen af en pureer ze met de melk en de boter. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Beboter 4 kleine ovenschaaltjes en verdeel er het gehakt over. Dek af met een laagje puree en bestrooi met cheddar. Zet 20 minuten in de oven, tot er een goudgeel korstje op zit.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.