Primeur patatjes met grijze garnaaltjes en dille
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Primeur patatjes met grijze garnaaltjes en dille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker luxueus gerechtje

bereiding

    Voor de dillevinaigrette

  1. 1

    Meng de maïsolie, frambozenazijn, 2 el verse dille en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kook de aardappelen in de schil gedurende 25 à 30 minuten in zout water.

  3. 3

    Haal het kapje van de aardappelen, hol ze iets uit en hou ze in de oven warm in aluminiumfolie.

  4. 4

    Plet het aardappelkruim en roer er voorzichtig de garnalen, de room en wat citroensap door. Breng op smaak met peper en zout, en gehakte dille. Serveer met een frisse gemengde salade en dillevinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voor de dillevinaigrette

  1. 1

    Meng de maïsolie, frambozenazijn, 2 el verse dille en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kook de aardappelen in de schil gedurende 25 à 30 minuten in zout water.

  3. 3

    Haal het kapje van de aardappelen, hol ze iets uit en hou ze in de oven warm in aluminiumfolie.

  4. 4

    Plet het aardappelkruim en roer er voorzichtig de garnalen, de room en wat citroensap door. Breng op smaak met peper en zout, en gehakte dille. Serveer met een frisse gemengde salade en dillevinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.