Kaastaart met bosbessen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaastaart met bosbessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor deze kaastaart smelt iederéén

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed de bodem en rand van een springvorm met bakpapier.

  2. 2

    Maak de koekjes fijn. Smelt de boter en meng ze met de koekkruimels. Druk het mengsel uit in de vorm. Zet 10 minuten in de oven. Laat even afkoelen. Verlaag de oventemperatuur tot 150°C.

  3. 3

    Meng de mascarpone met de ricotta, de suiker en de vanillesuiker. Voeg er één voor één de eieren aan toe.

  4. 4

    Smelt de chocolade met de melk (au bain-marie of in de microgolfoven). Meng hem met het maïszetmeel door het beslag. Schep het mengsel op de koekbodem en bestrooi met de bosbessen. Zet 55 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed de bodem en rand van een springvorm met bakpapier.

  2. 2

    Maak de koekjes fijn. Smelt de boter en meng ze met de koekkruimels. Druk het mengsel uit in de vorm. Zet 10 minuten in de oven. Laat even afkoelen. Verlaag de oventemperatuur tot 150°C.

  3. 3

    Meng de mascarpone met de ricotta, de suiker en de vanillesuiker. Voeg er één voor één de eieren aan toe.

  4. 4

    Smelt de chocolade met de melk (au bain-marie of in de microgolfoven). Meng hem met het maïszetmeel door het beslag. Schep het mengsel op de koekbodem en bestrooi met de bosbessen. Zet 55 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.