Appelravioli met amandelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Appelravioli met amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met gruyère en mascarpone

bereiding
  1. 1

    Spoel de appel en snij hem in heel fijne staafjes. Hak de amandelen grof.

  2. 2

    Meng de mascarpone met 75 g gruyère, ¾ van de appel, ¾ van de amandelen en het ei.

  3. 3

    Leg de wontonvelletjes open op een met bloem bestoven werkvlak. Schep op elk in het midden een lepeltje vulling. Maak de randen wat nat en leg er een tweede velletje bovenop. Druk goed aan.

  4. 4

    Leg de ravioli 5 tot 8 minuten in gezouten water tegen de kook aan. Laat uitlekken en hou warm. Snij ondertussen het witloof in reepjes.

  5. 5

    Smelt de boter en schenk ze over de ravioli. Bestrooi met de rest van de gruyère en appel, het witloof en de noten. Werk af met een topje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de appel en snij hem in heel fijne staafjes. Hak de amandelen grof.

  2. 2

    Meng de mascarpone met 75 g gruyère, ¾ van de appel, ¾ van de amandelen en het ei.

  3. 3

    Leg de wontonvelletjes open op een met bloem bestoven werkvlak. Schep op elk in het midden een lepeltje vulling. Maak de randen wat nat en leg er een tweede velletje bovenop. Druk goed aan.

  4. 4

    Leg de ravioli 5 tot 8 minuten in gezouten water tegen de kook aan. Laat uitlekken en hou warm. Snij ondertussen het witloof in reepjes.

  5. 5

    Smelt de boter en schenk ze over de ravioli. Bestrooi met de rest van de gruyère en appel, het witloof en de noten. Werk af met een topje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.