Forel met amandelen en citroen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Forel met amandelen en citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis uit de oven, altijd lekker!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de citroenen in plakjes en verwijder de pitten.

    Maak met een scherp mes 3 insnijdingen in 4 niet al te grote forellen.

    Hak de amandelschilfers grof met de peperbolletjes en het zout.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Vul de buikholte van de forellen met plakjes citroen en stop ook in elke insnijding een plakje. Schik de vissen in een ovenschotel.

  3. 3

    Strooi de geplette amandelschilfers/peper/zout over de forellen en doe er nog enkele klontjes boter bij. Zet 25 à 30 minuten in de oven en lepel er regelmatig wat van het vocht over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de citroenen in plakjes en verwijder de pitten.

    Maak met een scherp mes 3 insnijdingen in 4 niet al te grote forellen.

    Hak de amandelschilfers grof met de peperbolletjes en het zout.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Vul de buikholte van de forellen met plakjes citroen en stop ook in elke insnijding een plakje. Schik de vissen in een ovenschotel.

  3. 3

    Strooi de geplette amandelschilfers/peper/zout over de forellen en doe er nog enkele klontjes boter bij. Zet 25 à 30 minuten in de oven en lepel er regelmatig wat van het vocht over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.