Recept

Forel met amandelen en citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis uit de oven, altijd lekker!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de citroenen in plakjes en verwijder de pitten.

    Maak met een scherp mes 3 insnijdingen in 4 niet al te grote forellen.

    Hak de amandelschilfers grof met de peperbolletjes en het zout.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Vul de buikholte van de forellen met plakjes citroen en stop ook in elke insnijding een plakje. Schik de vissen in een ovenschotel.

  3. 3

    Strooi de geplette amandelschilfers/peper/zout over de forellen en doe er nog enkele klontjes boter bij. Zet 25 à 30 minuten in de oven en lepel er regelmatig wat van het vocht over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Forel met amandelen en citroen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de citroenen in plakjes en verwijder de pitten.

    Maak met een scherp mes 3 insnijdingen in 4 niet al te grote forellen.

    Hak de amandelschilfers grof met de peperbolletjes en het zout.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Vul de buikholte van de forellen met plakjes citroen en stop ook in elke insnijding een plakje. Schik de vissen in een ovenschotel.

  3. 3

    Strooi de geplette amandelschilfers/peper/zout over de forellen en doe er nog enkele klontjes boter bij. Zet 25 à 30 minuten in de oven en lepel er regelmatig wat van het vocht over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!