Recept

Salade van wilde rijst met roze garnalen en salsa verde

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooi meegenomen

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar en laat afkoelen.

  2. 2

    Doe alle ingrediënten voor de salsa verde in de keukenrobot: bladpeterselie, verse munt, basilicum, knoflook, kappertjes, ansjovisfilets, mosterd, balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout. Mix tot een gladde saus.

  3. 3

    Kook de asperges beetgaar, laat ze schrikken onder koud water en uitlekken. Snij de biet en de gruyère in blokjes. Scheur de ham in reepjes.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de salade: rijst, garnalen, biet, asperges, gruyère en ham. Breng op smaak met de salsa verde.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van wilde rijst met roze garnalen en salsa verde
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar en laat afkoelen.

  2. 2

    Doe alle ingrediënten voor de salsa verde in de keukenrobot: bladpeterselie, verse munt, basilicum, knoflook, kappertjes, ansjovisfilets, mosterd, balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout. Mix tot een gladde saus.

  3. 3

    Kook de asperges beetgaar, laat ze schrikken onder koud water en uitlekken. Snij de biet en de gruyère in blokjes. Scheur de ham in reepjes.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de salade: rijst, garnalen, biet, asperges, gruyère en ham. Breng op smaak met de salsa verde.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!