Recept

Rösti met zalm en munt-aioli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aardappelkoekjes om van te smullen

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en rasp ze grof. Druk er goed het vocht uit (eventueel met een keukenhanddoek).

  2. 2

    Pel en snipper de uien. Meng ze met de geraspte aardappelen. Kruid met peper, zout en een vleugje nootmuskaat.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook. Meng de knoflook met de eidooiers en 2 kl mosterd. Voeg er al roerend zoveel olie aan toe als nodig is voor een mooie binding. Breng de aioli op smaak met citroensap en munt.

  4. 4

    Verwarm olijfolie in een pan en schep er kleine porties aardappel in. Druk ze plat tot een koekje. Bak ze gaar en goudbruin.

  5. 5

    Kruid de zalmfilets aan beide kanten met peper en zout en bestrijk ze met 2 kl mosterd. Bak ze in wat boter of olijfolie. Serveer met de rösti en de aioli.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rösti met zalm en munt-aioli

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!